Wasze opinie

_mercy_apparel_
5.0
Based on 1 reviews
powered by Facebook
Julia Zastryżna
Julia Zastryżna
2021-01-11T09:46:57+0000
Na instagrama Mercy wpadłam przypadkiem i zostanę już chyba na zawsze! Hafty wykonane super dokładnie i widać, że... dziewczyny wkładają w to całe swoje serduszka ❤ Polecę teraz konkretnym banałem o "elastyczności" i "dobrej komunikacji", ale nie spotkałam się jeszcze z firmą, z którą te konkretne wartości są naprawdę na wysokim poziomie. W sytuacjach pod szyldem "emergency" naprawdę można na nich liczyć! Polecam bardzo gorąco 🔥read more
Kasia Engel
Kasia Engel
2020-11-19T15:40:04+0000
Najlepsze materiały, najpiękniejsze hafty! Wspaniałe podejście i kontakt z klientami. Niesamowita dbałość o każdy detal... wykonania zamówienia. W swojej szafie mam już parę rzeczy od Mercy i na pewno wrócę po więcej! 🦋🌸read more
Bartek Sowula
Bartek Sowula
2020-11-14T19:12:54+0000
Dokładny i bardzo szczegółowy malunek. 🤘🏻Mam już swoją kurtkę ponad pół roku i dalej jest w takim samym stanie jak ją... kupiłem. 😏Bardzo polecam!read more
Małgorzata Bonarowska
Małgorzata Bonarowska
2020-09-22T20:35:11+0000
Zakochałam się, świetna jakość materiałów, hafty precyzyjnie wykonane, a do tego to Ty wybierasz wzór.
Ola Wiza
Ola Wiza
2020-09-22T18:56:49+0000
Porządne materiały i pięknie wykonane hafty 😘
Monika Ogrodowicz
Monika Ogrodowicz
2020-05-13T22:32:26+0000
Świetny materiał, super projekty, wspaniałe hafty <3 Opakowanie personalizowane, widać że autorka wkłada serce w swoją... pracę.read more
Andrzej Rządkowski
Andrzej Rządkowski
2020-03-09T21:50:40+0000
Szybko, sprawnie, konkretnie, a przede wszystkim pięknie i dobrze wykonane. 5/5!
Dorota Kraczek
Dorota Kraczek
2020-02-03T11:14:50+0000
Koszulka jest cudowna! Materiał świetnej jakości, po kilku praniach nadal wszystko jak należy. Bardzo polecam! <3
Paulina Listwan
Paulina Listwan
2020-01-31T20:24:28+0000
Bardzo szybko zrealizowano moje zamówienie, co mnie ucieszyło. Dodatkowo zamówiony płaszczyk jest lekki i ładnie uszyty... ^_^ Polecamread more
Kamila Kerstan
Kamila Kerstan
2019-12-10T20:42:31+0000
Koszulki są świetne!Maga jakość 😍 Unikatowe hafty i bardzo szybka realizacja zamówień! ❤️ Polecam !
Magda Położyńska
Magda Położyńska
2019-11-08T18:36:17+0000
Sprzedaż przebiegła szybko i profesjonalnie, z czego byłam bardzo zadowolona! Zamówiłam kurtkę jeansową z haftem,... który został wykonany dokładnie tak, jak chciałam ❤️read more
Alicja Wierzbowska
Alicja Wierzbowska
2019-10-30T23:20:50+0000
Kupiłam od Mercy koszulkę jakiś czas temu. Wszystkie mają świetne grafiki ❤ Brakowało mi czegoś takiego w sklepach 👌👌 Z... charakterkiem 🔥 Materiał cudo. Latam w niej po mieście, po górach i na grilla 😜❤read more
Joanna Puziewicz
Joanna Puziewicz
2019-10-23T17:52:14+0000
SUPER KOSZULECZKI POLECAM 😍👌
Kasia Owczarek
Kasia Owczarek
2019-09-17T16:46:04+0000
Bardzo polecam, przemiła obsługa sklepu, bardzo dobre jakościowo rzeczy. Fajny zamysł z pomocą potrzebującym, dla mnie... bomba 🌞🌈💓🥰💗👕read more
Maja Jordan
Maja Jordan
2019-09-10T12:20:00+0000
Milutki materiał i dobrze leży 😍
Next Reviews